DOPRAVA ZDARMA NAD 1500 KČ

 

 

 

Věděli jste, že 98% produktů je produkováno v České republice, v našich závodech? Zboží při výrobě kontrolujeme a sledujeme jeho kvalitu. Výrobky jsou ekologické a výroba podporuje České pracovníky a malé firmy v České republice.

Pomáháme Transgender ženám k pohodlí!

Všichni kteří spolupracují s naší firmou, jsou respektování a jsou součástí našeho projektu. Kdokoli by se rád zapojil do našeho projektu je výtán.

Snaší značkou se snažíme pomoci nejen Transgender osobám, ale dát možnost lidem vyzkoušet kvalitní české výrobky, které vyrábíme s láskou a pokorou. Naše výrobky jsou z kvalitních materiálů vyrobených EcoFriendly produkcí, která má za cíl šetřit naší zemi.

Dámské spodní prádlo s příběhem

 

S láskou v České republice

Věděli jste, že všechno spodní prádlo je vyrobeno výhradně námi? Moderní design a kvalita zpracování je to na čem nám záleží.

Díky tomu, že šijeme vlastní výrobky, máme 100% kontrolu nad výrobou a každý produkt pečlivě kontrolujeme.  Zboží je vyrobeno za přispění Českých žen, které pro nás naše produkty kompletují. Snažíme se podpořit malé podnikatele u nás a sami si zakládáme na vlastní výrobě.  Zboží tak nedovážíme a snažíme se vybírat kvalitní a ekologické materiály.




Žijeme přírodou

Vzhledem k tomu, že milujeme přírodu stejně jako vy, dáváme si za úkol vše dělat maximálně ekologicky. Používáme materiály, které jsou vyrobeny EcoFriendly formou, která nezatěžuje životní prostředí. Proto materiál pečlivě vybíráme.

Navíc kromě pomoci Transgender osobám 20% z každé objednávky, se zavazujeme vysadit každý rok 10000 nových stromků, tam kde jsou potřeba.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping